| |     latinica | english  
Насловна
Контакт

   AMБАСАДА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ
   Aдреса:
   163, Marais Street, Brooklyn 0181
   P.O. Box 13026, Hatfield 0028
   Pretoria

   Локација Aмбасаде / Mапа (Google)

   Телефони: + 2712 460 56 26
                      + 2712 460 61 03
   Факс:          + 2712 460 60 03
   Е-mail: info@srbembassy.org.za
   Веб-сајт: www.pretoria.mfa.gov.rs

 

Празници

Kонзуларна надлежност

 
Почасни конзули Радно време Конзуларног одељења:  
  уторком и четвртком од 10:00 до 14:00  
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ    

Неопходно је да држављани Р. Србије који су се у ЈАР, Боцвани, Намибији, Мозамбику, Зимбабвеу, Есватинију, Лесоту, Малавију и Маурицијусус затекли туристички или путем другог привременог кратког боравка, и морају да се врате у Р. Србију, на е-мејл адресу admin@ srbembassy.org.za са назнаком „ПРЕВОЗ ДО СРБИЈЕ“ пошаљу следеће податке: име и презиме, година живота, пол, ЈМБГ, боравак у иностранству (место), контакт телефон, мејл адреса, пребивалиште у Србији (град).

Напомињемо да се наведено не односи се на држављане Р.Србије са регулисаним или сталним боравком у горе поменутим државама за које важи препорука Владе Републике Србије да се уздрже од путовања тј. доласка у РС.

top

 

 

 

У циљу сузбијања ширења заразне болести изазване вирусом COVID-19, Амбасада ће од 18. марта 2020. пружати конзуларне услуге искључиво у случајевима изузетне хитности - смртни случајеви, издавање пасоша или путног листа ради путовања из неодложних медицинских разлога или лечења у иностранству или Србији, као и другог оправданог разлога као што су повреде и рањавање опасне по живот и лишавања слободе (хапшења). С тим у вези, имајући у виду ванредно стање у Републици Србији и ЈАР, молимо да не долазите у Амбасаду до укидања ванредног стања, самим тим, побољшања епидемиолошке ситуације.
Сви термини за пасоше, овере, држављански статус Р. Србије, потврде и др. отказују се до даљњег.

 


Oпширније...
Контакт
Контакт
Празници
Почасни конзули