Printer Friendly Version ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА ПРЕДСТОЈЕЋЕМ ТРГОВИНСКОМ САЈМУ У ЈОХАНЕСБУРГУ (21-23. ЈУН 2015) @ 22 April 2015 01:21 PM

Госпођа Хогх је истакла да је SAITEX један од највећих пословних трговинских скупова у Јужноафричкој Репиблици и афричком континету на коме учествује преко 900 компанија из 45 земаља.  Она је напоменула да ће на Сајму, изузев пољопривредних, бити заступљени сви производи из области широке потрошње – грађевинарства, намештаја и производа за опремање станова и пословног простора, кућних апарата, електронике за домаћинства, кожарских производа, алата и др.
Амбасадор Николић је захвалио на позиву и истакао да Република Србија и Република Јужна Африка имају изванредну сарадњу у свим областима, али да се нада да ће предстојећи сајам трговине SAITEX означити почетак још једног плодног и дуготрајног партнерства и у области економске и трговинске сарадње. Он је нагласио да од привредне сарадње корист имају обе земље и да пословни људи двеју пријатељских земаља треба да искористе пословне шансе које се указију српским и јужноафричким фирмама.